"Keresem a gyermek titkát, és kérdezem,
hogyan segíthetnék abban, hogy önmaga lehessen."
(Dr. Ranschburg Jenő)

Kedves Házikó-Látogató Picik és Nagyok!

Várunk szeretettel minden kicsit és még kisebbet anyukástól, apukástól, nagymamástól, nagypapástól!
Ebben az évben csütörtökönként ingyenes szervezett programokkal vár Titeket Ági, a Házikó háziasszonya.
Lesznek beszélgetések különböző témákban, havi egy alkalommal készítünk valami apróságot, ragasztunk falevelet, készítünk karácsonyfadíszt, a picik kézügyességéhez igazodva.
Minden hónap utolsó csütörtökén pedig Öko-kört tartunk Almási Mónika segítségével.
A részletes programot megtaláljátok az Agóra faliújságján, a Házikóban, illetve a Házikó Facebook-csoportjában: https://www.facebook.com/groups/kabocahaziko/?fref=tside

A Kabóca Bábszínház a 0-3 éves gyerekeket és szüleiket szólítja meg új programjával. A Kabóca Házikó a Veszprém Agórában várja az érdeklődőket kedd, szerda, csütörtök, péntek 9-12 között.
Amikor szerdánként babaszínházi előadást tartunk, akkor a Házikó csak 10.30 órától, az előadás után nyit ki.

A játék-tér kis zugokból áll, ahol megteremtjük a közös játék lehetőségét a legkisebbek és szüleik számára. Minden kis helyszín több játéklehetőséget rejt magában, ezeket 5-7 szakszerű játékleírás egészíti ki. A játékok egymásra épülnek és egyre összetettebbek, egyre nehezebbek. Minden gyerek az érdeklődésének megfelelően játszik, a saját ütemében kísérletezik, tanulgat, fejlődik úgy, hogy nincs közvetítő személy (játszóház vezető, szakkörvezető). Minden gyerek az édesanyjával, édesapjával, vagy nagymamájával együtt éli át a játékot és annak minden örömét.

A játék csupa örömforrás: a rácsodálkozásé, az együtt játszásé és az „én meg tudom csinálni” öröme.
Babaelőadásaink: Állatok farsangja, Szirmok, Miau