𝙶𝚢𝚎𝚛𝚎𝚔𝚖𝚘𝚜𝚘𝚕𝚢𝚝 𝚐𝚢ű𝚓𝚝ü𝚗𝚔! – 𝙺𝚊𝚋ó𝚌𝚊 𝙿𝚊𝚝𝚛ó𝚗𝚞𝚜 𝙿𝚛𝚘𝚐𝚛𝚊𝚖

 

A Kabóca Bábszínház Patrónus Programjának keretében magánszemélyeket, gazdasági társaságokat, civil szervezeteket és intézményeket keresünk meg azzal a céllal, hogy az általuk megvásárolt bábszínházi bérlettel azokat a családokat és gyerekeket segítsük, akiknek igénye lenne a kultúra, de nem telik rá.

 

A bérleteket a veszprémi és Veszprém környéki óvodák, iskolák, jótékonysági szervezetek segítségével azokhoz a gyerekekhez juttatjuk el, akik szociális körülményeik miatt kimaradnának ebből az élményből.


𝚂𝚎𝚐í𝚝𝚜 𝚝𝚎 𝚒𝚜!

 

A Kabóca Bábszínház Patrónus Programja továbbra is várja a támogatókat. Amennyiben van lehetőséged segíteni, csatlakozz a kezdeményezésünkhöz!

 

A részletekért látogass el a kabocababszinhaz.hu/hu/informaciok/kaboca-patronus-program oldalra vagy érdeklődj a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen!#adnijo #segitenijo #segitsteis #segitenimeno #kaboca #kabocababszinhaz #kabocapatronusprogram #akulturamindenkie #ababszinhazmindenkie #aszinhazmindenkie #babszinhazatmindenkinek