Tábort szervez a Kabóca Bábszínház 8-12 éves diákoknak. A táborunk 2023. július 17. és 21., illetve 28. és 29. között tart.

 

Szeretsz játszani?

 Érdekel a színház világa?

 Akár már arra is gondoltál, hogy színész lenne belőled?

 Kíváncsi vagy, mi van a kulisszák mögött?

 Hogyan készül el egy előadás?

 Szeretnéd, ha egyszer neked tapsolnának?

 Vagy csak szeretnél egy kreatív és vidám csapat tagja lenni?

A táborban kipróbálhatjátok magatokat drámajátékban és belekóstolhattok a színészet alapjaiba. Megismerkedhettek a bábozással, improvizációs játékokkal, zsonglőrködéssel, és további kreatív foglalkozások is várnak rátok. A 30. Kabóciádé Családi Fesztivál nyitóeseményén a táborozók megmutatják, mivel foglalkoztak a tábor alatt.

 

Fontos tudnivalók:

 

  • A tábor napközis jellegű, a foglalkozások 8 és 16 óra között lesznek, valamint a tábor része a 30. Kabóciádé Családi Fesztivál nyitóeseményén (július 28.) és az éjszakai kalandtúrán (július 29.) való részvétel.

  • A foglalkozásokat a Kabóca Bábszínház színészei vezetik, a kézműves foglalkozásokon pedig a bábműhely munkatársai segítenek.

  • A táborban 12 fő részvételét tudjuk biztosítani.

  • Részvételi díj: 11.000- Ft/fő, amely tartalmazza a szakmai programok mellett a napi háromszori étkezést.

 

A jelentkezési lap ide kattintva érhető el.

Jelentkezési határidő meghosszabbítva 2023. június 25-ig.

Jelentkezés módja: A jelentkezési lapokat a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk. A jelentkezési lap beküldésével a táborra való regisztráció élő.

Fizetés módja: A jelentkezési lap beküldése után minden jelentkező kap egy elektronikusan fizetendő számlát. Kérjük, hogy a fizetésnél a számla sorszámát közleményben tüntessétek föl!

 

További információ a +3620 20 36 031-es telefonszámon Sipos Teklánál.

Helyszín: Kabóca Bábszínház (Veszprém, Táborállás park 1.) és a Kolostorok és Kertek rendezvénytér (Veszprém, Veszprémvölgyi u. 68.)