Veszprém-Balaton 2023

A Kabóca Bábszínház örömmel jelenti be a Kabóca Játszóház indulását. Az új programok március 1-jétől érhetők el. A Kabóca Játszóház izgalmas fejlesztő lehetőségeket kínál a kisgyermekes családoknak a hétköznapokon.

Ringató - Rábaközi Ritával

A Ringató foglalkozások célja, hogy oldott, szeretetteljes légkörben megismertessük a kisgyermekes szülőkkel a zenei nevelés lehetőségeit, hogy a szülők és a gyerekek átélhessék a közös éneklés és játék élményét.
Nem a gyerekek tanítása vagy fejlesztése a cél. Mindenekelőtt a felnőttekben szeretnénk kedvet ébreszteni az énekléshez: segítséget, bátorítást és útmutatást adni az értékes zenei anyag-válogatáshoz.
A Ringatókra már néhány hónapos kisbabákkal is lehet érkezni, a felső korhatár pedig az óvodáskor kezdete. A foglalkozásokon a gyerekeket nem osztjuk életkor szerinti csoportokra. Örömmel vesszük, ha a foglalkozásainkra nem csak az anyukák, hanem az édesapák és a nagyszülők is eljönnek a gyerekekkel. A csoportokhoz folyamatosan lehet csatlakozni, előzetes bejelentkezés nem szükséges.   

Szerdánként 10:30-tól 

 • Alkalmi belépő: 2300 ft / baba + 1 szülő
 • Testvérjegy 1500 ft / testvér
 • Ötalkalmas bérlet : 9500 ft / baba + 1 szülő
 • A Kabóca Bábszínházban vásárolt jegyeket, bérleteket csak a Kabóca Bábszínház Játszóházában tartott Ringató baba-mama foglalkozásokon lehet beváltani.
 • A belépőjegyek online és a jegypénztárban személyesen is megvásárolhatóak.
 • A bérlet 3 hónapig használható fel. 

Kerekítő Manó Torna - Fizl Katával

 Kerekítő Manó Torna (1-3 éveseknek) 40 perces foglalkozás. Kerekítő manó bábos jeleneteivel, ölbeli játékokkal, mondókákkal, dalokkal és mozgásos játékokkal indul, ejtőernyős labdás résszel folytatódik, majd tornaszeres játéktérrel zárul. A  Kerekítő Manó Tornán speciális, Ayres terápiás tornaeszközökkel játszhatnak a gyerekek, melyek fejlesztik a mozgáskoordinációt, az egyensúlyérzéket és a testtudatot. 

Péntekenként 10:30-tól (1- 3 év) 

Kerekítő Mondókázó - Fizl Katával

A Kerekítő Mondókázó (0-3 éveseknek) 30 perces foglalkozás. Az alkalmakat Kerekítő manó bábjelenetével indítjuk, majd közkedvelt, illetve kevésbé ismert népi mondókákat, és népi gyermekdalokat elevenítünk fel, ölbéli játékokkal és hangszerkísérettel kiegészítve.

Péntekenként 9:45-től (0- 3 év)

 • Alkalmi belépő : 2500 ft / baba + 1 szülő
 • Öt alkalmas bérlet : 10000 ft / baba + 1 szülő
 • Testvérjegy: 1250 ft / egy vagy több testvér esetén, hat hónapos kortól hat éves korig
 • 5 alkalmas Kedvezményes családi jegy / 15000 Ft
 • Hívd apát is! Családi Kerekítő 3500 Ft / család 
 • A Kabóca Bábszínházban vásárolt jegyeket és bérleteket csak a Kabóca Bábszínház Játszóházában tartott Kerekítő baba-mama foglalkozásokon lehet beváltani. A belépőjegyek online és a jegypénztárban személyesen is megvásárolhatóak. A bérlet 3 hónapig használható fel. 

Még ajáljuk

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!