1+

Hangoló

A Kabóca Bábszínház legújabb babaszínházi előadásában a beszédtanulás, az első hangadások kerülnek művészi és játékos fókuszba. Hiszen az artikuláció néha még felnőtt korban is nehéz, főleg, ha valaki folyton utánoz. Színészeink azonban az emberi élet minden rezdülését képesek megteremteni pusztán testi játékukkal, mimikájukkal és egyszerű hangadások segítségével.

BŐVEBBEN

1+

Dödölle

Enni jó! Enni majdnem olyan jó, mint játszani, de játszani és enni egyszerre a világon a legjobb dolog. Főleg reggelizőst, ebédelőst, uzsonnázóst, és vacsorázóst: gombócokkal, akár a labdák, dödöllével, mint a kis csigák, vagy bármivel… Az apróknak szóló Dödölle című előadásban eszünk, iszunk, játszunk sokat!

BŐVEBBEN

1+

Állatok farsangja

Bábszínházi előadásunkban a tárgyak farsangolna Charles Camille Saint-Saëns zenéjére. Tyúkok, kakasok, máskor vízi állatok bukkannak fel a színpadon. A gyermekek fantáziáját igyekszünk megmozgatni az ismert zenére kialakuló képekkel és figurákkal.

BŐVEBBEN

1+

Otthon

Mit jelent az otthonunk, hol lehetünk otthon a világban? Egy kislány és egy süni találkozásán keresztül kapunk választ ezekre a kérdésekre, miközben festői színpadi képeket sorakoztatnak föl az alkotók. Ahogyan kinyílnak és becsukódnak a varázslatos paraván ablakai egyre többet tudunk meg e csoda helyről, ahol mindannyian – színészek, nézők, bábok és dallamok – közösen otthonra lelünk.

BŐVEBBEN

Még ajánluk

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!