BÉRLETINFORMÁCIÓK

Kedves Nézőink!

Bérleteket vásárolni személyesen a Deák Ferenc utca 13-ban, az Infopult nyitvatartási idejében van lehetőségük, vagy online a jegy.veb2023.hu oldalon. 

Baba előadásainkra szóló bérletek vásárlása után 4000 forintért tekinthetnek meg 4 előadást, függetlenül attól, hogy elővételben vagy az előadás napján váltanak-e jegyet az adott programra. Matiné bérletünket 4600 forintért vásárolhatják meg, mely szintén 4 alkalomra szól. Patrónus bérleteink is 4600 forintért vásárolhatók, ezek mind a Baba előadásokra, mind a Matiné programokra érvényesek. Mindhárom bérlettípust a vásárlás napjától számítva egy éven belül használhatják fel nézőink. 

Lehetőségük van továbbá Bábos bérlet vásárlására is, mely az előző három bérlettípus megvásárlása során nyújt extra szolgáltatást: 5600 forintért a bérletekre vonatkozó kedvezményben és egy bábfigurát is ajándékba kapnak vásárlóink. Amennyiben sikerül összegyűjteniük a színház által kínált mindatíz bábfigurát, egy bábos bőröndöt kapnak ajándékba, hogy otthonaikban saját bábszínházat alakíthassanak ki a gyerekek.

Színházunk havi rendszerességgel felnőtt nézőinek is kínál bábelőadásokat, mindössze 12000 forintért tekinthetik meg az 5 különböző előadást. Ez a bérlettípus évadokra szól, így a 2023/2024-es évadban 2024. május 28-ig érvényes ez a bérletkategória. 

Babaszínházi bérlet: 4000,-
Matiné bérlet: 4600,-
Patrónus bérlet: 4600,-
Bábos bérlet: 5600,-
Felnőtt bérlet: 12000,-

A bérletek alkalmazása

A különböző bérlettípusok megvásárlása után egy online kódot kapnak e-mailben a jegy.veb2023.hu oldalon keresztül, mely kódot az éppen aktuálisan látogatni kívánt esemény jegyvásárlásakor tudnak megadni a jegy.veb2023.hu oldalon. A kód felhasználásával a jegyvásárlás gombra kattintva a rendszer az utolsó előadásnál automatikusan engedélyezi az ingyenes jegyvásárlást. A bérletek kedvezményre történő beváltására a helyszíni jegyvásárláskor is a kód ellenében van lehetőségük.

Kedves Nézőink!

Kérjük vegyék figyelembe, hogy jegyeket foglalni sajnos nem áll módunkban. Amennyiben garantálni szeretnék helyüket az adott programon, kérjük vásárolják meg jegyüket akár személyesen, akár online. 

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!