NYÁRI KALANDOZÁS A KABÓCA BÁBSZÍNHÁZBAN - JÚLIUS 22-26.

A Kabóca Bábszínház 2024-ben is meghirdeti nyári táborsorozatát. A Nyári Kalandozás a Kabóca Bábszínházban elnevezésű bábszínházi nyári tábor három ötnapos turnusra tagolódik (2024. július 8-12., július 22-26. és augusztus 12-16. között). A programra 8-12 éves kor közötti diákok jelentkezését várjuk.

Ez a tábor neked való, ha:

  • szeretsz játszani

  • érdekel a bábszínház világa

  • kíváncsi vagy, hogy mi történik a kulisszák mögött

  • szeretnéd megtudni, hogyan jön létre egy bábszínházi előadás

  • szívesen kipróbálnád magad különböző színházi munkakörökben (író, látványtervező, zeneszerző, koreográfus, rendező, színész)

  • imádod az éjszakai kalandtúrákat

vagy

  • egyszerűen csak szeretnél egy kreatív és vidám csapat tagja lenni.

A tábor egy hete során a diákoknak lehetősége nyílik arra, hogy közösen létrehozzanak egy bábszínházi előadást, kezdve a meseválasztástól a dramatizáláson és a bábok megtervezésén át, egészen a színrevitelig. A táborban résztvevők belekóstolhatnak az összes bábszínházi munkakörbe: írhatnak szöveget, tervezhetnek bábot, szerezhetnek zenét, játszhatnak és rendezhetnek. Ebben a változatos feladatfelhozatalban biztos, hogy mindenki megtalálja majd a leginkább kedvére valót. A tábor utolsó napján pedig ünnepélyes keretek között bemutatásra kerül a résztvevők által létrehozott összművészeti előadás. 

A tábor részét képezi egy izgalmas éjszakai kalandtúra is, amiben a diákok minden tudására és leleményességére szükség lesz, hogy sikerre vigyék a küldetést!

Fontos tudni, hogy a tábor napközis jellegű, a foglalkozások 8 és 16 óra között lesznek, kivéve az éjszakai kalandtúrát (minden turnusban egy ilyen program lesz), amit esti időpontban tartunk meg, és a táborozók bent aludhatnak a bábszínházban.

A bábszínházi workshopot a Kabóca Bábszínház színészei vezetik, a kézműves foglalkozásokon pedig a színház bábműhelyének munkatársai segítenek megvalósítani a diákoknak az általuk megálmodott bábokat és díszletelemeket.  

A táborban 12 fő részvételét tudjuk biztosítani turnusonként.

A táborban való részvétel díja 35.000 Forint / fő (testvér kedvezmény 30.000/fő), amely a szakmai programokon való részvétel mellett napi 2x étkezést is magában foglal. 

Jelentkezni 2024. május 31-ig lehet, a szervezes@kabocababszinhaz.hu e-mail címen.
A jelentkezés a 10 000 Ft-os előleg befizetésével válik érvényessé és véglegessé.
Amennyiben a jelentkező mégsem tud részt venni a táborban, az előleget nem áll módunkban visszatéríteni. 

További információkkal kapcsolatban Enyedi-Csaba Eszternél lehet érdeklődni a +36/20967 5654-es telefonszámon.

A tábor helyszíne a Kabóca Bábszínház (Veszprém, Deák Ferenc utca 13.).

Veszprém kabóca bábszínház gyerekprogram Nyári kalandozás a kabóca bábszínházban 8+

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!