Kakaózz kedvenc kabócás színészeddel a Kunsztban!

Az idei évadban 12 bemutatóval készül a Kabóca Bábszínház társulata! A számos új bemutatónak köszönhetően azok sem fognak unatkozni, akik már látták a Kabóca összes repertoáron lévő előadását.

Most arra biztatunk mindenkit, hogy látogassatok el új előadásaink premierjeire, gyűjtsetek össze 4 kabóca matricát a matricagyűjtőfüzetbe, és nyerjetek kakaózást/teázást/limonádézást kedvenc kabócás színészetekkel a Kunszt kávézóba!
Az összegyűjtött matricákat mutassátok be a Deák Ferenc utcai Infopultunkban, ahol megszervezik a különleges találkozást. 

Extrém akció Kabócásoknak!

Ha ez nem lenne elég, extrém Kabócás rajongók privát kalandtúrát nyerhetnek a bábszínház épületében! Ehhez viszont már nem kevesebb, mint 8 darab matricát kell felmutatni.

A matricagyűjtő füzeteket megtaláljátok a Deák Ferenc utcai Infopultunkban október 5-től!

Gyertek és látogassatok el minél több premier-előadásunkra idén!

4+

A szegény halász meg a túl sokra vágyó felesége - BEMUTATÓ 2024.10.19. - 10:00

Nagy víz partján – megszólalásig hasonlít a Balatonra! – él a szegény halász meg a felesége, tisztes szegénységben és békében. Mégis többre vágynak... És egy napon a szegény halász a nagy vízből aranyhalat fog ki, aki – mint a tisztességes aranyhalak általában – teljesíti a halász három kívánságát. Meg a feleségéét. Ám az asszony egy idő után nem csak többre vágyik, de túl sokra is. És ez nem vezet jóra. Vagy mégis?

BŐVEBBEN

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!