Őszi jegy- és bérletárváltozás!

Tájékoztatjuk kedves Nézőinket, hogy bábszínházunkban szeptember 3-tól az alábbi jegyárak lépnek érvénybe:

Családi előadások jegyárai:
Elővételben: 1800,-
Előadás napján: 2000,-

Felnőtteknek szóló előadások jegyárai:
Elővételben: 3000,-
Előadás napján: 3300,-

Előadásainkra és programjainkra személyesen a Deák Ferenc utca 13-ban, az Infopult nyitvatartási idejében tudnak jegyeket vásárolni, online jegyvásárlásra a jegy.veb2023.hu oldalon van lehetőségük, előzetes regisztráció után.Tájékoztatjuk Önöket, hogy a gyermekeket kísérő felnőttek sem mentesülnek a jegyvásárlás alól.

Amennyiben úgy tervezik, hogy rendszeresen ellátogatnak hozzánk szombatonként, érdemes családi bérletet vásárolniuk, így jelentős kedvezménnyel tekinthetik meg előadásainkat. Ennek részleteiről további tájékoztatást kérhetnek az Infopultban, vagy a "Bérletek" menüpontban.
Családi bérlet: 6000,-
Bábos bérlet: 7000,-

Bérletvásárlás: https://jegy.veb2023.hu/hu/esemeny/kaboca-babszinhaz-berletvasarlas-hu-580876

Mindenkit várunk szeretettel előadásainkon!

4+

Szélkötő Kalamona - BEMUTATÓ 2024.10.19. - 16:00

Amikor a főkirály, valamennyi királynak a királya nem adta a lányát Kalamonának, az fogta magát, és a Szelet megkötötte. És az egész ország-világban nem találtatott egyetlen teremtmény, aki a Szelet megszabadítsa. Csak a szegényember meg a szegényasszony legkisebbik fia, a Rontó – akinek életében nem sikerült még soha semmi – vállalkozott, hogy vadkanokon, ördögökön meg varázsos asszonyokon keresztül elmegy a hetedik világ végéig, hogy ott a Kalamona palotáját, s benne magát Kalamonát megtalálja, s hogy a megkötött szelet eloldja.

BŐVEBBEN

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!