Őszi szünet a Kabóca Bábszínházban – izgalmas programokkal várunk!

Bemutatóval kezdi az őszi szünetet a Kabóca Bábszínház! Október 26-a különleges nap lesz számunka, hiszen ekkor debütál A tenger ünnepe, igazgatóhelyettesünk, Dr. Szántó Viktória rendezésében. Amellett, hogy megismerhetitek Olodumare történetét, egy igazi brazil karnevált sorakoztatunk majd fel Gulyás Anna és Danny Bain jóvoltából.

Természetesen nemcsak a gyerekekre gondolunk: október 28-án Kocsis Pál Jászai Mari-díjas művészeti vezetőnk felnőtteknek szóló versszínházi előadásával készülünk. Édes hazám című előadásunkban a kortárs versek mellett Móser Ádám zeneszerző tangóharmonika játéka csendül fel, egyedülálló élményt nyújtva.

Kedden A kismalac meg a farkasok című családi előadás kapja a főszerepet! Ildikó, Evelin és Sándor újra készek megnevettetni kicsiket és nagyokat egyaránt. Kísérjétek végig kismalacunk útját, merüljetek el a magyar népmese újragondolásában Markó Róbert rendezésében.

Csütörtökön egyik legújabb előadásunk, A szegény halász meg a túl sokra vágyó felesége kerül a színpadra. A marionettszínházi előadás azt a szívmelengető tanulságot hivatott felmutatni, hogy a kapzsi ember mindig pórul jár, azonban nagyon szegényen is lehet nagyon boldog az ember. A darabot Boráros Milada rendezésében láthatjátok.

Az őszi szünet záró hétvégéjén régi kedvencek térnek vissza: szombaton Miú és Vauval, vasárnap Az állatok farsangja című babaszínházi előadással várjuk a kedves érdeklődőket!

Találkozzunk a Kabócában! Jegyek a bábszínház weboldalán vásárolhatók.

 

4+

A tenger ünnepe - BEMUTATÓ 2024.10.26. - 16:00

Mama Legba a brazil tengerparton a Tenger Ünnepére készülődik, ám kiderül, hogy zenész kollégái elfeledkeztek a szertartásról. A pimasz Gugától kér segítséget, hogy ritmusos szamba dallamok kíséretében elmesélhesse Oludumare történetét, amelyben az állatok megtanítják zenélni az emberiséget...

BŐVEBBEN

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!